5 Eylül 2013 Perşembe

Sevdiğim diziler ! :)

Herkese merhabaaaa :)

Bu yazıda sizlere en sevdiğim dizilerden bahsedeceğim :) Zaten birkaç tane var , pek uzun sürmeyecek gibi ...


THE CARRIE DIARIES 

İlk olarak Carrie Günlükleri :) Güzel bir dizi ama izleyenler bir konudan sürekli bahsedildiğini anlamıştır :) Neyse , onun haricinde güzel yani ... İzletiyor yine de kendini :) Birinci sezon bitti , eylül ekim gibi de ikinci sezon başlar diye umuyorum :) 


Bu nasıl bir sahnediiiiirrr !?!?!!? Sebastian , yavrum bu kadar kıskanma şu kızı yaaa :) 







İkinci favori dizim ise Teen Wolf :) Bu diziyi başladığından beri takip ediyorum ve gerçekten harika :) Yani , ne bileyim , diziye bağlanıyor insan :) Oyuncular falan zaten muhteşem ötesi :) 


Dizinin başından beri favori karakterim tabi ki de Stiles :) Bildiğiniz komedi :)







Ve tabiki de son olarak Güneşi Beklerken :) Bu kadar harika bir dizi yok !! Başından beri bağımlıyım . Diğer paylaştıklarımdan da ötede bu bağımlılık :) Hele şu 10. bölüm ... Barış senin amacın ne yavrum ?!?!?! Sen git yine Melis'ine ... Bırak şu Kerem ile Zeynep'i :) Çocuk o kadar hazırlık yaptı Zeynep için , nedense Barış'ın da o kafeye gidesi tuttu . Hele o sahnede Kerem'in bakışı var ya , yavruuuuuummm nasıl üzüldü :( 



Neyse , işte böyle :) Fazla takip ettiğim dizi yok ama yazılı haftası nedense bütün dizilere hayranmışım gibi bir havaya bürünüyorum :) 

Ya aslında , acaba artık Güneşi Beklerken yorumlarımı sizinle de mi paylaşsam ? :) Yorumları bekliyorum :)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder