23 Mart 2013 Cumartesi

Bu hafta neler yaptım ? :)

merhabaaa :)

Çoğu zaman tek bir konu hakkında yazıyordum ama bu sefer genel bir konu seçeyim dedim :)

Öncelikle bu hafta yazılılarım başladı :( Neyse ki ilk olarak almanca ve edebiyat yazılısı yapıldı da kötü bir başlangıç yapmadık :)

Ayrıca bu hafta yeni bir tumblr hesabı açtıııııımmm :) İlk açtığım tumblr hesabını ingilizce kullanıyordum , bu yüzden o hesabı kapatıp yeni bir hesap açtım . Hesabıma buradan ulaşabilirsiniz :) Tema konusunda biraz sıkıntı çektim çünkü aradığım temayı hiçbir yerde bulamıyorum . Ben de normal bir temaya arkaplan ekledim . bu arkaplanı da çok seviyorum açıkçası :)

Ayrıca yakın zamanda (tam olarak ne zaman hatırlamıyorum :D ) blogun da temasını değiştirdim . Eski temam gerçekten çok sadeydi , bu temayı da internette buldum tabi ki :) Gerçekten çok hoşuma gitti .

Bu hafta blogda İLK ÜYEm oldu . Ona da buradan teşekkür edeyim :)

Birde bu pazartesi iki haftadır uğraştığım tuvalim bitti :) İlk tuvalimi sekizinci sınıfta yapmıştım . İkincisini de 1. dönem yaptım , eyfel kulesini çizmiştim ama biraz yamuk olmuştu açıkçası :) :) Üçüncü resmimi yaparken hem çok eğlendim hem de yaptığım resmi beğendim :)


Ve işte resmiiiiimmmm :) 
Biliyorum harika ötesi değil ama bu resmi yaparken gerçekten çok eğlendim ve akrilik boyayı elle yapmanın daha eğlenceli olduğunu fark ettim :) Bunu bana öğrettiği için de Birsel hocama teşekkürler :) 


Bu haftanın kısa özeti böyleydi :) Bir de beğendiğim birkaç fotoğraf vardı , onları da paylaşayım buradayken :) 


Jack ve Finn <3 çok çooook sevdiğim youtube kullanıcıları ya da youtubers mı desem :) Hatta ben birkaç tane de onların fotoğraflarını paylaşayım :) 


Bazen bir köpek olmak istersin falan demeyeceğim , hiç merak etmeyin :) 


Bunu nasıl yapmış bilmiyorum ama harika olmuş açıkçası :) 


Londra olması yeter :)


Neyse , bu kadar fotoğraf yeterli bence :) 






3 yorum: