21 Eylül 2013 Cumartesi

BU HAFTA NELER OLDU ~ ÖNEMLİ BİR HABER :)


Merhabaaa :) 

Hepimizin de bildiği gibi bu hafta okullar açıldı . Ben de normal bir öğrenci olarak tabi ki de okula gittim :) Dershanem 1-2 hafta önce başladığı için yazı yazmayı hatırlama fırsatım oldu :)


Pazar akşamı sanki yarın okul yokmuş gibi geç yattığım için okula ölü gibi gittim :) Ama 3 aydır görmediğim arkadaşlarımla buluşunca birden bi enerji patlaması yaşadım tabi :) 

 '' Aslında çok çok az da olsa özlemişim okulu falan ... Hergün boş boş evde oturmaktan iyidir yani :) '' diye düşündüm ilk gün ama sonra sabahın köründe kalkıp , soğukta servis beklemenin ve derslerde baş ağrısından ölmenin hiç de keyifli olmadığı aklıma geldi :) Vee tabiki de yine okula gittim , çünkü zorudayız :) 

Yani okulun tek sevdiğim yani sabah serviste müzik dinlemek ve arkadaş ortamı diyebiliriz :) 

Aslında bazı dersleri işlemeyi seviyorum ingilizce , matematik , tarih gibi ... Ama ben bi sayısal öğrencisiyim ve bazen üst üste 4-5 ders sayısal ders oluyor , eh o zaman da baş ağrısından ölecek gibi oluyorum ... 

Bi de sabah erken kalkma olayı var , ben yaz tatilinde erken kalkma saati 11-12 olan bir insandım ve pazartesiden itibaren 7'de kalktım :) Bir de dershane de sabahın köründe , bi de onun için de erken kalkıyorum :) OH YAA :)


Neyse katlanacağız , ne yapalım :)


Bu arada gelelim yazının başlığındaki habere :) ŞU YAKINLARDA BELKİ BİR ÇEKİLİŞ OLABİLİR :) 


Öğrenci maaşımın gerektirdiği gibi çok büyük çaplı bir çekiliş olamıyor maalesef :) Ayrıca bu BELKİ yapacağım çekiliş İLK ÇEKİLİŞİM olacak :) Birkaç küçük hediye olacak , şu an düşünme aşamasındayım :) Eğer sizin de hediye önerileriniz varsa bilmek isterim  :) 








2 yorum:

  1. evet malesef okullar basladı hooffffff. :)
    Kucuk cekılısı beklıyorum ozaman. :) Bende senı zaten blogumdakı cekılıse davet etmeye gelmıstım. Bklıyorum olur mu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çekilişe katılmayı isterim ama blogunda bulamadım linkini :/

      Sil